واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

آغاز رزمایش مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس

آغاز رزمایش مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس رزمایش مشترک نیروهای امنیتی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در عربستان آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۸۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر رزمایش مشترک نیروهای امنیتی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با هدف آمادگی این نیروها برای مقابله با خطرات امنیتی، در عربستان سعودی آغاز شد.

هدف از این رزمایش که با نام جعلی «امنیت خلیج عربی ۳» برگزار می‌شود، تقویت همکاری بین کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در زمینه امنیت، ارتقای سطح هماهنگی و آمادگی دستگاه‌های امنیتی برای مقابله با تمامی تهدیدات و خطراتی که منطقه خلیج فارس با آن مواجه است، عنوان شده است.

«سعید بن عبدالله القحطانی» معاون وزیر کشور عربستان سعودی در امور عملیات در این خصوص گفت که این رزمایش نشان می‌دهد که سرنوشت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مشترک و امنیت آن‌ها یکی است.

به نوشته روزنامه «القدس العربی»، القحطانی افزود که این رزمایش با مشارکت همه دستگاه‌های امنیتی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برگزار می‌شود و تمامی فرضیه‌ها و خطرات امنیتی احتمالی برای این کشورها در این رزمایش شبیه‌سازی می‌شود.

سرتیپ«شایع بن سالم الودعانی» فرمانده این رزمایش نیز تأکید کرد: «پیام این رزمایش این است که خلیج (فارس) و امنیت ما یکی است و این پیام روشنی به همه کسانی است که قصد صدمه زدن به امنیت خلیج (فارس) را دارند».

قطر نیز در این رزمایش مشارکت دارد حال آنکه این کشور به دلیل اختلافات با امارات، بحرین و عربستان، در رزمایش امنیت خلیج فارس ۲ در سال ۲۰۲۰ که در امارات برگزار شد، مشارکت نداشت./فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار